Studenterterapi

Sorry this offer only is regarding danish speaking people. 

 

Føler du, at livet går forbi næsen på dig?

 

At der er alt for lidt tid og alt for meget, der skal gøres?

 

Måske føles livet som et maraton, og du er overbevist om, at det bliver bedre, når du lige kommer over… Men inderst inde ved du godt, at det bliver ved, for der dukker hele tiden noget nyt og vigtigt op, som du lige skal ordne, inden det bliver din tur til at holde fri og nyde.

Nogen gange føler vi os pressede af forskellige årsager. Måske kræves det af dig, at du præsterer godt for at få høje karakterer eller for at blive optaget på din uddannelse. Måske kræves der meget af dig på dit job. Forventningerne er tårnhøje fra omgivelserne og endnu højere fra dig selv.

Du føler dig måske fanget i forventninger og ting, der SKAL gøres, og drømmer om nogle andre omstændigheder. Det kan være, at du drømmer om mindre pres og mere nærvær. Du drømmer om mere nydelse og mere frihed til at vælge med hjertet i stedet for hovedet.

Du læser måske mine ord og tænker ”sikke noget sludder”, men inderst inde bliver du lidt ked af det, fordi det vækker genklang i dig. At booke en tid hos mig kræver mod. At sige højt, hvad man ønsker, og hvordan man har det, kræver mod, men min erfaring siger mig, at samtaler er et værdifuldt værktøj som hjælp til at turde tænke og sige, hvad man føler. Så måske er det din tur til at være modig – modig til at gribe livet.

Du kan booke en tid hos mig lige her ved at klikke på knappen.

Book en tid hos mig

Hvordan arbejder jeg?

Jeg er særligt optaget af stress og overbelastninger og har derfor i den forbindelse beskæftiget mig meget med blidhed.

Når jeg skriver blidhed, så mener jeg det som en måde at leve sit liv på f.eks. at have blidere forventninger til sig selv.

At have blidere tanker om sig selv.

At have blidere krav til sig selv.

Jeg er også meget optaget af mindfulness, og det at give sig selv lov til at nyde. Min meditationslærer spurgte mig engang, hvad der ville ske, hvis jeg nød det hele lidt mere? Det er et spørgsmål, som vakte genklang, og jeg har siden været meget optaget af:

”Hvordan vi opnår større nydelse i livet med de omstændigheder, vi bliver givet?”

Jeg er psykologistuderende på den sidste del af kandidaten ved Aarhus Universitet, og yder terapi til en reduceret pris, da jeg endnu ikke er færdiguddannet psykolog. Jeg er, som studenterterapeut, tilknyttet aut. psykolog Kit Jensen og modtager løbende supervision og feedback af hende. Du kan læse mere om Kit lige her

Hvad tilbyder jeg?

Jeg tilbyder tre forskellige former for tilbud.

Videosamtale, hvor vi mødes på en krypteret videoplatform godkendt af Dansk Psykologforening. Videosamtalen varer 60 minutter, og fungerer som en normal terapitime med eneste forskel at vi mødes over video. Forskning viser, at e-terapi fungerer ligeså effektivt, som ordinær terapi. Læs mere her

Chatsamtaler, hvor vi chatter sammen i 60 minutter, igen på en krypteret linje, da sikkerhed har stor prioritet for mig. Chatsamtaler kan være effektive til at formulere problemstillinger, som ellers kan være svære at sige højt. Det er også et værdifuldt værktøj til at belyse mindre problemstillinger. Læs mere her.

Mail, hvor mindre problemstillinger kan belyses. Læs mere her

Jeg tilbyder 50 minutters videosamtaler til 500 kroner, og 60 minutters chatsamtaler eller mail til 350 kroner.

studenterterapi

Erfaring

Jeg er frivillig rådgiver i Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade(LMS), men holder orlov pt., da jeg er bosat i Nicaragua indtil Januar 2017. I LMS arbejder jeg hovedsageligt med at styrke den enkeltes succeshistorier gennem en narrativ tilgang, og jeg arbejder ud fra et perspektiv om at eksternalisere sygdommen  fra personen. I rådgivningsarbejdet er der fokus på at møde den enkelte, der hvor vedkommende er, og derfor er rådgivningsarbejdet jeg udfører meget forskellig artet. Jeg laver et bredt spektre af rådgivningsarbejde med både pårørende og borgere. Jeg rådgiver både over sms, mail, chat og ansigt til ansigt.

Jeg har tidligere arbejdet med unge, og i særdeleshed piger, og hvordan vi kan styrke deres selvværd og selvfølelse gennem sommercamps og gennem mit arbejde hos en organisation som primært tilbød chatsamtaler.

Jeg har modtaget over 200 timers undervisning i mindfulness og meditation siden 2013, og er derfor meget inspireret af mindfulness som en del af min egen hverdag og min professionelle praksis. Jeg arbejder ikke med en specifik tilgang, men tror på mødet med det enkelte menneske.

Er du klar til at booke en tid hos mig, kan du klikke her

Book en tid her

PRACTICE MINDFULNESS AND GET A MORE BALANCED LIFE

Mindfulness helps you create a more balanced life. I got a small and kind exercise for you each day during the next 30-days including pep-talks, the theory behind mindfulness and different kind of exercises to be sure that something will fit your taste.

It is for everyone!

You have Successfully Subscribed!